Apabila Mata Menjeling…Ia Ada 1000 Maksud

Jelingan mata membawa banyak maksud. Banyak sebab orang jeling kan? antaranya jeles, terkejut, ingin tahu dan macam -macam lagi. Enjoy gambar kat bawah ni 😛

Pak cik tu pakai sepet hitam, mesti nampak hitam haha!
"die punye besar dari aku, patut laki aku mengorat dia"
Aku tak pernah tengok lagi yang putih ni, sekali seumur hidup peluang ni"
"Mentang aku ni sihat, tak bagi aku amik gambar sekali, xpe2"
Astaga, apa benda itu dong?
Mak aih 5x ganda size aku punye, ni pakai susuk ke botox?

haha..korang mesti tengok gelak guling-guling kan sekarang ni? Kalau yang xde perasaan tu mungkin senyum je kot!

Post ini telah dibaca sebanyak 5316

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*