Ipad + Velcro = Super!

Apple Ipad ialah gadget terbaik yang aku tengok dan aku nak memilikinya! hehe 😀

Apa kena mengena iPad dan Velcro? Ipad ialah seperti mana yang anda tahu sejenis tablet pc yang boleh digunakan untuk dengar lagu, surf internet, wifi dan banyak lagi sebab ada banyak aplikasi untuk ipad.

velcro pulak sejenis pelekat. Yang yang selalu ade dekat wallet tu, beg dan banyak lagi. Bukan saletip, kat kasut paling banyak benda ni, gambar kat bawah

Bila iPad bergabung dengan velcro, fuh memang terbaik la! boleh berfungsi sebagai gprs, internet, frame gambar, movie dan tengok cuaca. Tengok video kat bawah

Aku harap akan memiliki ipad satu hari nanti. Sape2 nak tolong belikan? hehe..

Birthday pun lambat lagi. I will try to get this on my hand!

Post ini telah dibaca sebanyak 3712

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*