Baju Renang Awek Muslimah?

Semua orang atas dunia ni bebas untuk buat apa sahaja tanpa sebarang sekatan seperti mana yang ditulis dalam Perlembagaan Hak asasi manusia sedunia.

Masa aku mengoogle tadi aku jumpa la pasal pakai renang muslimah ni. Mula-mula tu aku ingat. Wah baguslah dah ada baju renang untuk awek-awek muslim untuk berenang tanpa mendedahkan aurat. Tapi aku silap rupanya..

Korang tengok sendirila pakaian renang yang dikatakan bertemakan islam dan muslimah ini.

Muslimah Ke Macam Nie? Ketat Gile Baju Awek Ni

Sama la ni, Awek Bertudung Tapi Tunjuk Aset Penting!

Bertemakan muslimah ke macam ni kalau baju tu ketat sampai nampak jelas bentuk tubuh badan dan asset penting seorang wanita islam? Sama je la dengan pakai baju dan seluar ketat.Orang Indon ni kalau tak silap aku.

Tapi yang ni lagi ketat! haha..Nak bertemakan pakaian islam la sangat!

Post ini telah dibaca sebanyak 15332

6 Comments

    • bagi saya tak baik lah nak mengutuk orang sesuka hati. bukan saya menyokong pemakaian baju ketat, tapi baju renang ni mcm2 jenis, ada yg slim cutting ada yang loose. orang yang buat hanya mengikut permintaan sahaja. kalau x nak dedah dekat public pergi kt kawasan tertutup for muslimah only

  1. xde masalah pun dengan pakaian ni. Memangla ni pakaian muslimah. biasa la. artis tu siap pakai skirt pendek lg. bukan muslimah eh? artis kebanyakan islam dan memang digelar muslimah.. takkan nak gelar artis kafir pulak kan.. Yang tepatnya pakaian ni bukan pakaian mukminat. Para mukminat tidak akan pakai pakaian ni kerana mukminat ni perempuan islam yang beriman. muslimah ni pulak perempuan islam dan belum tentu lagi beriman.. huhu… jemputlah datang ke blog saya ya.. http://betulsungguh.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*