Cameroid.com Memang Best!

Cameroid.com adalah tempat untuk berseronok dan lepaskan tension. hehe. Bukanlah tempat ini untuk mengambil gambar dengan web cam laptop korang semua. Aku tahu pasal cameroid ni pun sebab kawan aku.

Dengan cameroid.com ni korang boleh letak frame, letak background dan distort kan gambar korang semua secara online sahaja, xperlu software apa-apa pun. Jom tengok hasil cameroid.com

Gambar Asli Tanpa Ubah Suai
Hasil Dari Cameroid, dah macam zombie..haha!
Berkepala dua, xguna betul cameroid.com ni.. 😛
Gambar ni masa zaman jepun datang Tanah Melayu! hehe
Besarnya Kepala..gile kentang!
Klasik Frame Dari Cameroid ni

jadi tunggu apa lagi?

Jom main dengan cameroid.com hehe..

Post ini telah dibaca sebanyak 6181

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*