No Picture

Jom Main Tag!

September 25, 2010 khairilz 7

Tag ni benda yang best dan sentiasa di buat dikalangan blogger sebab nak tahu sesuatu tentang blogger lain dan mengeratkan silatulrahim antara blogger. Hari ini […]

No Picture

DiGi iPhone 4 Me

September 24, 2010 khairilz 0

Hye, Kontest terbaru dari syarikat pengiklanan Asia yang popular, Nuffnang iaitu “Digi iPhone 4 Me” . Nuffnang ialah syarikat pengiklanan yang tidak asing lagi di […]

No Picture

[LAWAK] Penjual Telur

September 22, 2010 khairilz 0

Penjual Telur Di sebuah pasar tradisional. Pembeli: “Dik, telur sekilo berapa?” Penjual: “Telur ayam atau telur itik?” Pembeli: “Telur ayam.” Penjual: “Telur ayam biasa atau […]

No Picture

My Wishlist~~

September 16, 2010 khairilz 1

Semua orang ada benda yang korang idamkan atau inginkan termasuk aku. Aku nak biasa-biasa je tak de la yang harga sampai aku sendiri tak mampu. […]

No Picture

Lelaki Dan Fesyen Rambut

September 9, 2010 khairilz 25

Hari ini aku nak tulis pasal fesyen rambut lelaki kat Malaysia ni. Memang macam-macam dah style rambut yang ada tapi yang mana satu sebenarnya menjadi […]

No Picture

Dosa Tanpa Henti Di Facebook

September 7, 2010 khairilz 8

Facebook satu permainan dari Israel untuk umat Islam. Adakah kita sedar semua tu? Terutamanya bagi perempuan islam yang ada profile facebook dan suka upload gambar-gambar […]

No Picture

Selamat Hari Raya!

September 7, 2010 khairilz 1

Opps, 2 hari lagi la..hehe Untuk semua pembaca blog khairilz.net, aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kalau aku ada terkasar […]

No Picture

Jenis-Jenis Seks

September 5, 2010 khairilz 0

Tajuk ni memang panas sikit! tapi korang perlu tahu pengetahuan ni Blog ni bukan blog lucah, cuma blog personal aku. 🙂 Seperti yang korang tahu, […]