Apa Kena Dengan Traffik Blog Ni?

Hari ni masa aku log in ke blog ni, aku tengokla stat traffik blog ni, memang pelik benar graf traffik blog ni. Kadang2 tinggi, kadang2 rendah. Kat bawah ni aku letak screenshot graf traffik blog khairilz.net

Pelik kan? Setiap titik tu mewakili setiap hari. Nilai dia aku tak boleh la bagitau, secret! hehe

Ni pula statistik traffik untuk blog gambarcun.com

Aku pun tak faham dengan blog-blog aku ni, sekali naik tinggi lepas tu turun gila-gila. Ini pula blog lirik lagu yang aku baru buat, Umur dia baru 10 hari. Lirik-lagu dot info

Traffik blog korang macam mana? konsisten atau turun naik macam aku? Kalau konsisten share la kat sini sikit tips untuk tingkatkan traffik blog korang ūüėõ

Post ini telah dibaca sebanyak 2280

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*