DiGi iPhone 4 Me

Hye,

Kontest terbaru dari syarikat pengiklanan Asia yang popular, Nuffnang iaitu “Digi iPhone 4 Me” . Nuffnang ialah syarikat pengiklanan yang tidak asing lagi di kalangan blogger, iklan nuffnang dapat dilihat di 100,000 blog di Asia! Pengasas Nuffnang muda je lagi tapi dah mampu membina syarikat gergasi yang hebat, Respect you Timothy Tiah. You Are My Idol.

Tengok tajuk kontest pun anda sudah tahu apa hadiahnya kan? iPhone 4 ! The Coolest gadget on earth!

Kenapa Saya Nak iPhone Daripada DiGi?

Pertama sekali saya adalah pengguna DiGi yang setia, customer service memang tip top selain dengan network yang stabil dan harga yang murah pastinya DiGi pilihan yang lebih baik. Saya call DiGi customer servis pukul 3 pagi pun, mereka masih lagi ceria dan mesra dengan saya.

DiGi juga menawarkan harga yang murah berbanding syarikat telco yang lain, dengan harga semurah RM58 Sebulan, anda mampu memiliki iphone 4. Selain itu, DiGi memang tiada kontrak tersembunyi atau syarat-syarat yang tersembunyi. Jika mereka cakap RM58 sebulan memang itulah harganya.

Selain dengan Customer servis dari DiGi yang bagus, saya juga inginkan iPhone 4 daripada Digi sebab saya memang dah lama nakkan iphone 4 ni kerana fungsi yang canggih dan pelbagai application yang menarik. Kalau dapat iPhone 4 daripada DiGi ni bolehleh saya surf internet dan blogging menggunakan iPhone 4 😉

Saya juga bolehlah menunjuk dekat kawan-kawan saya di Universiti tentang iPhone 4 yang saya menang dari DiGi. hehe.. Sebelum ni saya beli DiGi campus di Universiti, memang best DiGi campus ni, free call dan free sms selepas penggunaaan sebanyak RM2.

Dengan fungsi kamera setinggi 5MP, saya boleh mengambil gambar tanpa menggunakan kamera digital lagi. iPhone 4 is the best gadget ever and now DiGi are ready to make you experience it with lowest payment. Saya juga boleh mula photo blogging menggunakan iphone dengan kamera 5 megapixel.

Akhir sekali, saya nak iPhone dari DiGi ni sebab handphone yang saya pakai sekarang ni dah lama sangat. 3 tahun dah tak tukar handphone baru. Harap-harap dapat menang Iphone 4 dari orang kuning DiGi

DiGi or Nuffnang please let me win iPhone 4.. If i win this iPhone, i will run naked around my house. Hahaha, just joking.

DiGi, please.. i really want this iPhone 4 so i can show off to my frens and blogging using the coolest gadget ever!

Post ini telah dibaca sebanyak 2693

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*