Jom Main Tag!

Tag ni benda yang best dan sentiasa di buat dikalangan blogger sebab nak tahu sesuatu tentang blogger lain dan mengeratkan silatulrahim antara blogger. Hari ini aku nak buat tag aku sendiri dan mula mengetag korang. Haha!

Apa yang korang kena buat kalau korang kena tag? Korang cuma perlu copy dan paste soalan tag kat bawah ni dan publish di blog korang, jawapan tu korang letaklah jawapan korang sendiri. Lepas tu korang kena tag orang lain pula.

Jom mula!

1) Apakah benda yang paling penting dalam hidup korang?
-Laptop Dell Vestro 1200 dan speaker Sonic Gear Evo III Pro aku

2) Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
-Roti gardenia, hehe lapar malam2

3) Dimana tempat korang ingin melansungkan perkawinan korang dan tema perkawinan korang nanti?
-Dekat hotel dan temanya ialah ala-ala Tuxedo

4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?
-Yup..hehe

5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-Selama-lamanya

6) Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
-Dekat shopping mall,,ye ke?

7) Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
-Ujang versi Raya

8) Apakah nama penuh korang?
-Mohamad Zulkhairil Bin Che Kob

9) Antara mak dengan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
-huh..tak tahu la nak jawab. Mak rasanya, Syurga di bawah tapak kaki ibu

10) Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang
-Rasullallah S.A.W

11) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

-Tak, Mak basuh, kalau kat hostel hantar dobi

12) Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
-Dekat Kilang proses emas sebab nak rembat satu dua keping..haha!

13) Pilih salah satu, peluk atau cium?
-Peluk sebab lebih bermakna

14) Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang. –
-Aku tag diri aku sendiri jadi tak perlu kot

15) 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang
-Laptop
-External Hard Disk 500GB
-Jam Tangan
-Gf aku la
-Blog-blog aku

16) 5 lagu yang korang paling suka dan selalu dengar?
-Handy Black- Kau Yang Bernama Seri
-Avenged Sevenfold – Dear God
-Kesha – Tik Tok
-Lady Gaga – Telehone
-Dinamik – Biar Putih Tulang

17) Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
-5 November 1991, tahun lepas kat rumah je

18) 5 orang blogger yang korang nak tag.
-FarahWahida [http://farahwahida.com]
-Redboys [http://redboys.info]
-YiedPozi [http://yiedpozi.info]
-cikidipame [http://cikidipame.blogspot.com/]
-SuzieRahman [http://suzierahman.blogspot.com/]

19) Cerita sikit tentang blogger pertama yang korang tag
-farahwahida sebab dia special case
-redboys sebab pemenang contest
-yiedpozi sebab pemenang contest jugak
-Cikidipame sebab die mmg frendly je di YM dan di blog (still argue about our age :P)
-Suzie rahman memang suka contest, jom kita bagi dia tag pulak

Post ini telah dibaca sebanyak 5326

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*