Perubahan Baru Di Khairilz Dot Net Tak Lama Lagi!

Salam,

Bermula saat ini, khairilz.net akan mengalami revolusi daripada zaman batu ke zaman gangsa. Gurau je, sebenarnya untuk menampakkan blog khairilz.net ni lebih cantik dan menarik untuk dibaca. Aku bercadang untuk letak gambar di dalam setiap post yang aku tulis. Gambar tu adalah berkaitan dengan kategori yang aku sedang tulis.

Kat bawah ni adalah antara gambar-gambar yang akan digunakan.

Gambar ini untuk post yang berada di bawah kategori Agama

Yang ini untuk kategori aku mengarut, berbual kosong dan lain-lain.

Gambar kat atas pula akan berada dalam semua post dalam kategori Lawak

Gambar yang kurang menarik ini untuk post Music dan Lirik Lagu

Gambar ini untuk kategori Motivasi Diri yang memang jarang diupdate

Yang ini untuk kategori kehidupan aku yang simple dan unpredictable

Yang ni paling sempoi! untuk kategori teknologi

Akan update lagi beberapa gambar untuk kategori-kategori baru. Apa pendapat korang dengan perubahan baru di blog ini nanti?

Post ini telah dibaca sebanyak 3053

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*