Koleksi Gambar Lawak

Hari ni aku nak berkongsi koleksi gambar lawak yang ada di laptop aku sebelum aku delete ke recycle bin. enjoy!

Bila Barrack Obama pakai fair n lovely, macam ni la jadinya! haha..Iklan tv3 tak abis-abis dengan fair n lovely sampai Barrack Obama pun terpengaruh.

Jangan buang air di sini maksudnya jangan buang air kat atas tu bukan jangan buang air kencing kat sini, okey..!

Aku pun ade bikini la brader..seksi lagi siap nampak puting. haha! Mak aku marah pinjam bikini dia jadi aku kan kreatif hehe

Telur basuh punye! jangan salah faham, bukan telur tuanya tapi telur ayam yang digunakan

Sejak bila lembu pandai baca signboard? haha..Hanya di Malaysia! Atau lembu di Malaysia pandai membaca?

Haha, kepada perempuan berstatus dara dapatkan handphone ni ok? Kesian si mati nak beli batu nisan

Bila brand dah popular, ramailah orang yang kreatif untuk meniru, tau dekat nike memang sah kena saman

Dah korang tak yah cakap apa-apa ok, awek aku suka pink dan dia minta aku buat kaler pink jadi aku seorang yang sayangkan awek terus kaler pink kete aku.

Apa la bro kat atas ni takut awek, tengok aku stylo tak? aku peminat setia Manchester United!

Post ini telah dibaca sebanyak 10286

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*