Selamat Tahun Baru – 010111


Gambar diambil pada 1st January, 2011

Gambar di atas ialah gambar asrama juruteknologi makmal perubatan. Ni blok perempuan yang berhadapan dengan blok lelaki. Hari2 mencuci mata,haha..Bergurau je..

Balik pada tajuk post,aku nak mengucapkan Selamat Tahun Baru dan Selamat Menyambut Tahun 2011. Tarikh hari ni memang lawa 01/01/11 .Smart kan?

Macam dengan azam tahun lepas korang? Tercapai tak? Azam aku ialah enjoy di kolej tempat aku baru study ni. Setakat ni memang terbaik ar. Roomate aku memang stylo,2 dari kelate 2 dari ganu kite. Fasi sendiri yang atur, maybe dia rasa org kelate ni memang ngam kot.

Intake aku kali ni 70 perempuan,30 lelaki..Nape erk perempuan ramai? Kat hostel laki duduk 2 tingkat je di blok B..Perempuan pulak 4 tingkat di blok A dan 2 tingkat lagi di blok B. Kongsi blok nga puan la..

Sekian trima kasih,penat dah menekan keypad phone..

Post ini telah dibaca sebanyak 1639

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*