Quick Update : My Life At KTMP

Hye semua,

Hari ni datang mood nak update blog pula tapi bila fikir-fikir tak ade idea pulak nak update tentang ape. Jadi aku just nak quick preview je la tentang kehidupan aku sekarang di kolej teknologi makmal perubatan ni. Tak sangka dah setahun aku kat sini, sem depan dah sem 3

Kat sini aku selitkan beberapa gambar untuk tatapan aku sendiri, hehe..

Dilarang Merokok! Sekali sekala apa salahnya haha!

Klik gambar untuk pembesaran tulang hingga 40x ganda


Post ini telah dibaca sebanyak 2921

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*