About

Salam perkenalan diucapkan kepada anda yang baru sampai di page ini

Terima kasih sebab sudi mengenali diri ini, hehe..

Aku hanya insan biasa dan seorang blogger yang low profile di dunia blogger. Aku mula menulis blog sejak umur 14 tahun lagi iaitu kira-kira 5 tahun yang lepas. Hari ini 24 Mei 2010, aku berumur 19 tahun. Aku lebih dikenali sebagai khairilz di dunia blogger.

Nama yang diberi oleh mak ayah aku ialah Mohamad Zulkhairil Bin Che Kob, aku tiba di dunia ini pada 5 November 1991 setelah 7 bulan berada di dalam kandungan mak aku. Bercerita pasal blog pula, aku tak tahu dah berapa banyak blog aku ada. Bermula dengan khairilz.scukz.com dan kemudian khairilz.com dan sekarang khairilz.net . Di bawah ini ada sedikit latar belakang aku, aku hanya insan biasa di dalam dunia ini dan tiada ada pun yang istimewa tentang aku.

Nama : Mohd Zulkhairil Bin Che Kob
Nama gelaran : Khairilz
Tarikh Lahir : 5 November 1991
Umur pada 2010 : 19 tahun
Warna kegemaran : Hitam dan merah
Makanan kegemaran : Apa sahaja yang halal
Minuman kegemaran : asalkan halal dan menyihatkan
Status : yang ni kena tanya sendiri
eMail utama : mohdzulkhairil [@] gmail.com
Yahoo Messenger : mohdzulkhairil [@] ymail.com
Nombor Telefon : 014-92026XX
Pendidikan :
Sekolah Kebangsaan Kuak Luar, Perak (standard 1- standard 2)
Sekolah Kebangsaan Taman Selasih, Kedah (standard 3- standard 6)
Sekolah Kebangsaan Che Deris, Kelantan(standard 6)
Sekolah Menengah Kebangsaan Kedai Buloh, Kelantan(form 1- form 5)
Universiti Tenaga Nasional, Bangi (Foundation In Information Technology)

Aku rasa cukup setakat ini dulu,kalau nak tahu lebih sila YM aku ye 😉

Post ini telah dibaca sebanyak 68063

32 Comments

    • ya saya ada buat perkhidmatan buat blog atau website..

      harganya cuma rm50 sahaja untuk blog seperti saya ni, untuk website pula bergantung kepada anda

    • kalau nak buat blog, lebih kurang 5 minit je..
      ada 2 cara buat blog
      cara pertama 2 minit dah siap blog
      cara kedua 10 minit baru siap
      hasilnya sama sahaja cuma bergantung kepada individu masing

      kalau akak nak upah saya pulak, cuma rm50 sahaja
      cuma domain dan hosting akak sediakan..lepas tu saya buat semuanya. kurang setengah jam, blog akak dah ready untuk diguna

  1. Assalam bro..aku nk mntk prtolngn ko sgt la..tolong ek..aku sbnrnye nk tnya ko ade info x mngenai gmbr prmpuan yg brbju kurung koko brtudng puth 2..lme dh aku nak tau psal dia sgt sblm aku jmpa blog ko lgi….gmbr dia brtjuk “awek mlayu bertudung seksi” tu..
    klo ape2 ko nk ckp or ksi tau aku..tel aku 0175463866

  2. salam…saya budak lepasan spm, saya akan menghadiri interview spa pada bulan mei nnt,sekarang tengah buat reeach pasal JTML nie…terima kasih…informasi anda bnyk membantu saya…tp saya nk tnya, awak amik foundation kat uniten,then amik latihan spa nie…kenapa…asal x terus amk degree kt u…(sory menyibuk)

      • ok…actually bkn nk menyibuk sangat la…actually sy dpt tawaran both spa n foundation….sy dapat foundation kolej mara…so tu yang saya mahu mintak pendapat encik khairilz…sy ada soalan lg…
        -kite kena buat resume ke???
        -nk buat salinan semua sijil yang kite ada or separuh je?
        -nk bwak original sijil or salinan je sudah memadai….??
        terima kasih

  3. sy nak tahu tentang Foundation In Information Technology.. sy ade dapat tawaran tu…tp sy lansung xtahu ape2…harab boley bg pandangan, pendapat….. thks. =)

  4. hyi.anak saya pun baru dpt ofer mlt utk kemasukan julai ni…tapi skrg dia kat uitm abik kos kejuruteraan letrik….dia confuse ..which one to choose…please advise…tapi klau mlt ni confirm keluar nanti dah dapat keje kan.

  5. assalammualaikum…berbngge sgat2 coz adew jgak student ktmp yg wat blog sal kerjaya kite ni..mmg x dinafikan nak searh kat internet about ktmp mmg susah…

  6. khairilz, nak tanye ney, kalau dpt masuk ktmp, lepas tu ada panggilan untuk plkn pulak mcm mane? plz,,, tolong la cari penyelesaiannye..

44 Trackbacks / Pingbacks

  1. Metal Buildings
  2. table
  3. clock dials faces
  4. click here to read
  5. where to buy quartz clock movements
  6. clock movement kit
  7. clock parts
  8. Wood Table Base
  9. View More
  10. Wooden log side table
  11. clock dials
  12. clock movement kit
  13. Handmade Furniture
  14. clock dials faces
  15. clock movements wholesale
  16. Custom Wood Furniture
  17. Dumonds coffee table
  18. facility construction
  19. replacement clock parts
  20. additional hints
  21. square clock dials
  22. Wood Table Base
  23. Live Edge Furniture
  24. clock parts
  25. check
  26. Custom Coffee Table
  27. linkedin consultant
  28. Handmade Furniture
  29. desk
  30. synchronized clock system
  31. clock movement kit
  32. tenant improvements construction
  33. Live Edge Furniture
  34. Steel Buildings
  35. Hand carved wood furniture
  36. Custom Executive Desks
  37. clockkits
  38. Reclaimed Wood Furniture
  39. Custom Wood Furniture
  40. Dumonds Furniture
  41. Hand carved wood furniture
  42. click here to see
  43. Dumonds kitchen island
  44. breaking news

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*