No Picture

Lelaki Ego

May 13, 2013 khairilz 1

  Dia terlalu sayangkan aku. Itu yang aku sangat pasti. Atas sebab itu aku rasa terlalu selesa kerana aku yakin dia tak kan meninggalkan aku. […]

No Picture

Luahan Hati Seorang Suami

September 3, 2012 khairilz 0

Assalamualaikum…. Kehadapan ustaz yg saya hormati…saya tidak tahu..di mana ingin saya mulakan bicara iani… tetapi saya mesti menceritakn kisah ini pada ustaz supaya hati saya […]

No Picture

Petanda Dia Adalah Jodoh Kita

December 23, 2011 khairilz 1

Berikut adalah 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita. 1. Bersahaja Kekasih kita itu bersikap bersahaja dan tidak berlakon. Cuba perhatikan cara dia berpakaian, […]

No Picture

Kawin Awal Jalan Terbaik?

December 22, 2011 khairilz 4

Zaman sekarang adalah zaman yang sangat mencabar. Mencabar! Kerana setiap saat, setiap waktu, setiap hari, setiap detik, anak muda remaja dan belia kita dibom dari […]

No Picture

Tanda-Tanda Lelaki Sukakan Wanita

December 21, 2011 khairilz 1

kebelakangan ni memang selalu sangat aku kongsikan tips-tips percintaan, adakah aku dilamun cinta? Oh,tidak..Kali ni aku nak kongsikan artikel tentang tanda-tanda lelaki sukakan wanita. Seriously […]

No Picture

Salah Wanitakah?

December 21, 2011 khairilz 0

Kalau perempuan tidak boleh memasak, dikutuk dan disuruh belajar. Kalau lelaki tak boleh jadi imam kita kata okay saja. Jangan diperbesarkan nanti mereka terasa hati. […]

No Picture

20 Ciri Perempuan Murahan

December 3, 2011 khairilz 4

20  CIRI PEREMPUAN MURAHAN 1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril 2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload […]

No Picture

50 Fakta Tentang Lelaki

July 27, 2011 khairilz 23

50 Fakta Tentang Lelaki 1. Sebenarnya Lelaki tidak mencari wanita yang cantik, yang dicari adalah wanita yang sejuk hati melihatnya dan mempesona. (Untuk itu, dia […]