No Picture

Times Square Failure

September 30, 2011 khairilz 0

lama xupdate blog ni, hari tu masa aku ke berjaya times square untuk tengok wayang aku terbaca sign yg sangat kelakar Post ini telah dibaca […]

No Picture

Cikgu Tadika Tak Ada Otak

December 19, 2010 khairilz 4

Ada seorang cikgu tadika yang tak percaya wujudnya Tuhan. Dia pun berfikir bagaimana hendak mempengaruhi kanak-kanak di tadika tersebut supaya tak percaya wujudnya Tuhan. Tiba-tiba, […]

No Picture

Lawak Censored

November 6, 2010 khairilz 0

Lawak 1 Apa beza daun betik ngan tangan perempuan? Daun betik boleh melembutkan daging yang keras, tangan perempuan dapat mengeraskan daging yang lembut. Haiwan apakah […]

No Picture

Kalau Buah Ada Facebook?

October 31, 2010 khairilz 0

Bayangkan kalau buah ada facebook, mesti perbualan jadi macam ni Dan kalau rumah pula ada facebook Post ini telah dibaca sebanyak 2939

No Picture

Koleksi Gambar Lawak

October 24, 2010 khairilz 1

Hari ni aku nak berkongsi koleksi gambar lawak yang ada di laptop aku sebelum aku delete ke recycle bin. enjoy! Bila Barrack Obama pakai fair […]

No Picture

[LAWAK] Penjual Telur

September 22, 2010 khairilz 0

Penjual Telur Di sebuah pasar tradisional. Pembeli: “Dik, telur sekilo berapa?” Penjual: “Telur ayam atau telur itik?” Pembeli: “Telur ayam.” Penjual: “Telur ayam biasa atau […]

No Picture

[lawak] Siapa Sebenarnya Sarjana?

August 27, 2010 khairilz 0

“Seorang pelancong Australia nampak kebingungan ketika mencari sebuah restoran makanan barat di Jalan Pasir. Tak lama kemudian seorang budak kecil melintas didepannya dan tanpa fikir […]

No Picture

[Lawak] Logic Thinker

August 18, 2010 khairilz 2

Pada suatu hari di suatu gerai makan, masuklah seorang berpakaian smart (panggil Ajoi jer ek..) dan minum di gerai tersebut. Tauke warung tersebut (Wak Radin) […]