No Picture

[Lawak] Logic Thinker

August 18, 2010 khairilz 2

Pada suatu hari di suatu gerai makan, masuklah seorang berpakaian smart (panggil Ajoi jer ek..) dan minum di gerai tersebut. Tauke warung tersebut (Wak Radin) […]

No Picture

Cameroid.com Memang Best!

August 9, 2010 khairilz 2

Cameroid.com adalah tempat untuk berseronok dan lepaskan tension. hehe. Bukanlah tempat ini untuk mengambil gambar dengan web cam laptop korang semua. Aku tahu pasal cameroid […]

No Picture

Baju Renang Awek Muslimah?

August 7, 2010 khairilz 6

Semua orang atas dunia ni bebas untuk buat apa sahaja tanpa sebarang sekatan seperti mana yang ditulis dalam Perlembagaan Hak asasi manusia sedunia. Masa aku […]

No Picture

Fakta Atau Auta Bahagian 1

July 31, 2010 khairilz 1

Fakta atau auta? Rupanya masih banyak lagi info yang tidak diketahui ramai. Bunyinya pelik tapi itulah kenyataan, terpulang kepada anda untuk percaya atau tidak 😛 […]

No Picture

Awek Melayu Bertudung Seksi

July 23, 2010 khairilz 4

Nak tengok awek melayu seksi bertudung? Baca dekat bawah ni sampai habis Semua orang tahu yang bahawa awek melayu memang terkenal dengan kesopanan dan kecantikan […]

No Picture

Ipad + Velcro = Super!

July 22, 2010 khairilz 0

Apple Ipad ialah gadget terbaik yang aku tengok dan aku nak memilikinya! hehe 😀 Apa kena mengena iPad dan Velcro? Ipad ialah seperti mana yang […]

No Picture

BMW Vision Efficient Dynamics

July 22, 2010 khairilz 0

BMW adalah antara pengeluar kereta terbaik dan aku salah satu daripada peminat kereta BMW, kereta BMW ini lebih kepada bercirikan mewah+sporty! terbaik untuk seseorang yang […]