No Picture

Koleksi Lagu Raya

September 2, 2010 khairilz 0

Hari raya dah dekat, jom download lagu raya dekat sini. Layan lagu raya ni boleh meleleh air mata woo..haha! ape-ape pun..layan! link download kat bawah […]

No Picture

[lawak] Siapa Sebenarnya Sarjana?

August 27, 2010 khairilz 0

“Seorang pelancong Australia nampak kebingungan ketika mencari sebuah restoran makanan barat di Jalan Pasir. Tak lama kemudian seorang budak kecil melintas didepannya dan tanpa fikir […]

No Picture

[Lawak] Logic Thinker

August 18, 2010 khairilz 2

Pada suatu hari di suatu gerai makan, masuklah seorang berpakaian smart (panggil Ajoi jer ek..) dan minum di gerai tersebut. Tauke warung tersebut (Wak Radin) […]

No Picture

Cameroid.com Memang Best!

August 9, 2010 khairilz 2

Cameroid.com adalah tempat untuk berseronok dan lepaskan tension. hehe. Bukanlah tempat ini untuk mengambil gambar dengan web cam laptop korang semua. Aku tahu pasal cameroid […]

No Picture

Baju Renang Awek Muslimah?

August 7, 2010 khairilz 6

Semua orang atas dunia ni bebas untuk buat apa sahaja tanpa sebarang sekatan seperti mana yang ditulis dalam Perlembagaan Hak asasi manusia sedunia. Masa aku […]

No Picture

Fakta Atau Auta Bahagian 1

July 31, 2010 khairilz 1

Fakta atau auta? Rupanya masih banyak lagi info yang tidak diketahui ramai. Bunyinya pelik tapi itulah kenyataan, terpulang kepada anda untuk percaya atau tidak 😛 […]